28 Mayıs 2013 Salı

Katy Perry ve Chief Keef atışması

Katy Perry geçenlerde Chief Keef'in bulaşılmayacak bir insan olduğunu zor yoldan öğrendi. Sorunları Katy Perry'nin radyoda rapçinin şarkısı ‘Hate Bein’ Sober’ı (Ayık Olmaktan Nefret Ediyorum) radyoda duyup "Şimdi radyoda 'I Hate Being Sober' adlı bir şarkı duydum. Şimdi dünyayla ilgili ciddi kuşkularım var." Tweetini atmasıyla başladı.
17 yaşındaki rapçi gerçek bir ergen formunda şu cevabı verdi : "O Kalt*k Katy Perry ...min derisini yüzene kadar emebilir." ve şunu ekledi : "Onu fena halde benzeteceğim." Bize sorarsanız Chief Keef tam anlamıyla bir söz üstadı(!)
Yerli şikagolu daha sonra pop şarkıcısı için yapacağı kaba şarkının hazırlandığını "New Song Katy Perry Coming Soon"(Yeni şarkı Katy Perry yakında geliyor.) diyerek açıkladı.
Perry rapçinin hiç de centilmen olmayan sözlerini duyunca "Bay Keef! Sizi alındırdıysam özür dilerim. Birçok insanın şarkının üzerine konuştuğunu duydum ve özellikle sizin olduğunu bile bilmiyordum. Aslında doğrusunu söylemek gerekirse sizin 'Don't Like' videonuzun hayranıyım. Sadece neslimizin sürekli sarhoş olmakla ilgili genel arzusuyla ilgili fikrimi ortaya koyuyordum. İnanın bana ben bir dostum, düşman değil.X"
Perrynin son tweetleri muhtemelen Chief Keef'in barındırdığı tüm kötü düşünceleri yıktı, çünkü Katy'nin özürlerine cevap verdi. Ve böylelikle de müzik tarihinin en saçma tartışması sona ermiş oldu...
Genel olarak halk Chief Keef'in Katy Perry şarkısını hiç duyabilecek mi? Ne diyebilir ki zaten? "Baby you're a firework...BERBAT!" mı? Katy'i seviyoruz ama hiç tartışmacı olmadığından hakkında kaba bir şarkı yapılabilinecek en saçma insan o.
Chief Keef son zamanlarda kanunlarla başı dertte olduğundan haberlerde. Sadece nafakadan dolayı açılan davadan dolayı değil, ama ayrıca Pazartesi günü (20 Mayısta) Atlantada bir otelde uyuşturucu içtiğinden dolayıda tutuklandı. Yani Katy Perry ile yaşanan bir tartışmanın problemlerinin sonuncusu olduğunu söyleyebiliriz!

5 yorum:

  1. Katy'nin kazanacağı belliydi. <3 <3

    YanıtlaSil
  2. "O Kaltak Katy Perry sikimin derisini yüzene kadar emebilir. Onu fena becereceğim." AĞIR ERGEN

    YanıtlaSil
  3. KATY'NİN KILINA ZARAR GELSİN ...... KATYCATLER AYAKLANIR.

    YanıtlaSil

Yorum yapmayı unutmayın