28 Mayıs 2013 Salı

Kesha Hayranlarına 'Machine Gun Love'ı Canlı Söyledi!


Kesha MTV şovu My Crazy Beautiful Life'ta hayranlarına yeni, daha yayımlanmamış parçası 'Machine Gun Love' dan bir kısım söylemişti ve şimdide canlı duymalarına izin veriyor!
Ke$ha hayranlarını şarkısının ilk performansını filme almaları için cesaretlendirerek "Bunu seviyorum, ve gerçekten sizin ne düşündüğünüzü de bilmek istiyorum. Yani şimdi sorun olmazsa buradaki herkes telefonlarını ve kameraarını çıkarıp kayıt düğmesine basabilir mi?" dedi.
Neşeli şarkı pop-rock tarzında, ses olarak 'Warrior' albümünden ‘Only Wanna Dance With You’ ve ‘Dirty Love' ile benzerlik gösteriyor. Ama sözler 'Animal' albümünden 'Your Love Is My Drug' a gönderme olarak kabul edilebilir. Özellikle de şımarıkça “I already told you my love is drug / Boy, you’re about to OD.” derken. Eminiz Animal'lar buna bayılacak!

3 yorum:

  1. Bu kızda iyice dağıttı önce ölü hayvan kanı içti sonra idrarını içti sonrada cinsel organına şarkı yazdı ruh hastası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ruh hastası sensin buna emin ol. Cannibal yamyam demek. Hangi bir insan hayvan kanı içebilir ki? İçse de seni ilgilendirmez. Animal$ onu daima seviyor!

      Sil
  2. O sadece kırmızı bir sıvıydı. O anda Cannibal şarkısını söylüyordu. Cannibal "Yamyam" demek. Gösteri amaçlı bir içecekti. Atıp tutmayın... Bu onun hayatı bu sizi ilgilendirmez, batıyor galiba :)

    YanıtlaSil

Yorum yapmayı unutmayın