15 Mayıs 2013 Çarşamba

Nicki Minaj Teen Vogue Röportajı

 Renkli ve bir o kadar da çılgın rapçi Nicki Minaj Teen Vogue  kapağında yer aldı.


 30 yaşındaki rapçi American Idol  jürisi şunları paylaştı.
Zorlu geçen çocukluğu hakkında : " Anne ve babam her kavga ettiğinde annem taşınmaya zorlardı. Yeni arkadaşlar edinme görevimin ortaya çıktığı yeni okula giderdim. Çekinirdim. Her seferinde midemde kelebekler uçuşurdu. İnsanlar beni sevecek mi yoksa nefret mi edecek? Bazen kavgalar olurdu bazen olmazdı.insanlara itilip kakılmayacağımı gösterdim.
Müzik piyasasında  : İnsanlar bu sektörde lisedeymiş gibi davranıyor.Aynen popülerlik yarışıymış gibi hissettirir. Ve biliyor musun? Umrumda bile olmaz. Kendime Sektördeki yetişkinlerle saçma oyunlar oynama izni veremem.sadece sexy oldukları için insanlara iyi davranamam. Yapamam
.Sosyal medyada : eskiden insanların benim hakkımda söylediği kötü şeyleri okurdum. Ve sonra kendime sordum: " neden milyonlarca insan harika şeyler söylerken bunları okuyorum?" olmusuzluğa güç veremezsiniz.gençlere sosyal medyalarında bir sorun olduğunda silmelerinde sakınca olmadığını söylüyorum. Eğer insanlar sürekli seninle alay ediyorsa ve sende bunu okuyorsan bu zehir gibi.

Ayrıca Nicki Minaj'ın dergiye verdiği pozlara aşağıdan bakabilirsiniz.




2 yorum:

Yorum yapmayı unutmayın